Trumpetarebacken 6
Mitt i mellan S:t Hans kyrkoruin och Södra Klinten hittar du Trumpetarebacken 6. Fastigheten ligger centralt innanför Ringmuren med gångavstånd från färjan, Almedalen, sevärdheter och Visbys rika nöjesliv. Huvudbyggnaden, Trumpetarebacken 6, är på ca 140 m2 fördelat på 6 rum och kök. Det finns 2 badrum med wc och dusch, ett på varje våningsplan.

Sovrummen består av 3 dubbelrum på våning 2 och 2 enkelrum på entréplanet. Huset är planerat för 8 boende personer men med en vacker trädgård på baksidan av huset på ca 200 m2, så finns det gott om plats för gäster och mingel.

Köket är välutrustat med spis, häll, diskmaskin, kyl/frys, kylskåp, micro mm. och det finns även möjlighet att låna grill till den generösa uteplatsen. För allmän samvaro finns ett vardagsrum med en väl tilltagen soffgrupp med plats för alla och det går utmärkt att elda i den öppna spisen och fiber är indraget i huset.

Planlösning Trumpetarebacken
S:t Persgränd 4
På samma tomt finns två hus till, S:t Persgränd 4 och gårdshuset som vi kallar för Smedjan. Lägenheten på S:t Persgränd 4 ligger på 2:a våningen med havsutsikt och en vacker vy över Kyrkoruinen. Den är på ca 50 m2 fördelat på ett sovrum med dubbelsäng, kök och ett större vardagsrum med bäddsoffa.

Köket är utrustat med spis med ugn, kyl/frys och micro och det finns ett badrum med dusch, wc och tvättmaskin. S:t Persgränd 4 passar bra för 3-4 personer och fiber är indraget i huset.

Även tillgång till grill och uteplats som delas med övriga hyresgäster.

Planlösning S:t Persgränd


Smedjan
Lägenheten i Smedjan ligger på 2:a våningen och består av 2 rum med kokvrå och ett badrum. Det finns ett sovrum med 2 sängar och en bäddsoffa i vardagsrummet som även fungerar som matplats. I pentryt finns spis med ugn, kyl/frys och micro och det finns ett badrum med wc och badkar.

I anslutning till lägenheten finns även en större uteplats byggd halvvägs uppe på Klintväggen. Lägenheten har en fantastisk utsikt över havet och passar bra för max 3 personer och fiber är indraget i huset.

Även tillgång till grill och uteplats som delas med övriga hyresgäster.

Planlösning Smedjan